From the blog

Artisten har länge varit kal på hjässan. Men nu ska Sean Banans flint täckas med hår igen. Här berättar han om sin hårtransplantation. Den uttalat tjejtokige plojartisten Sean Banan, 33, blev nyligen singel efter ett långt on/off-förhållande med finska modellen Kika Backman. Dolkstöten i hjärtat gjorde att den oväntat fåfänge bananen tog tag i något som plågat honom länge och som han upplevt som ett handikapp; den begynnande flinten.

Han har nyligen beslutat sig för att göra en hårtransplantation.

 

– Många av mina fans är barn. Just därför tycker jag det är jätteviktigt att vara sig själv och vara stolt för den man är. Men långhåriga Sean är ju faktiskt den jag egentligen är. Det är inte mitt fel att jag ser ut så här. För varje flickvän försvinner ju lite hår på skallen. Allt är deras fel, säger Sean i Hänt.

När Sean Banan, eller Sina Samadi som han egentligen heter, slog igenom i tv-programmet ”Floor Filler” 2006 var det med en rejäl hårman med inbakade flätor på huvudet.

dag bär han oftast keps och det kanske inte är någon tillfällighet. Men nu ska han alltså råda bot på saken.

– Jag har aldrig gjort en skönhetsbehandling i hela mitt liv. Men jag gör verkligen bara det här för min egen skull. Jag är dessutom så otroligt trött att behöva göra en comb over från rumpan till huvudet, säger han skämtsamt och fortsätter:

– Snart kommer jag äntligen bli en hårig banan igen!

Den senaste tiden har flera kändismän erkänt att de inte tyckt om att de börjat tappa håret och därför gjort något åt saken på konstgjord väg. Bland dem återfinns singelkillen Patrik Isaksson, 45, och Alcazar-Tess Merkels man Kenny Solomons, 31. Även Andreas Lundstedt, 46, Christer Sjögren, 68, och Magnus Carlsson, 43, har bättrat på flinten genom transplantationer.

Have your say

Hoppa till verktygsfältet