From the blog

Skådespelaren Richard Gere, 68, har gift sig med sin kärlek Alejandra Silva, 35.
Det är Page Six och People som rapporterar att ceremonin ska ha ägt rum i april och skett i smyg. De har tidigare levt på två olika världsdelar och då haft ett distansförhållande, men nu tar de alltså kärleken ett steg längre och gifter sig.
– Att möta honom gav mitt liv mening igen, har Silva berättat om sin kärlek för Gere enligt W Magzine.
Richard Gere är en av Hollywoods största stjärnor. Han slog igenom med sin skådespelarkarriär redan år 1982 genom sin roll i filmen En officer och en gentleman (original: An Officer and a Gentleman). Han har haft roller i stora filmer som American Gigolo, Pretty Woman med Julia Roberts ochDen förste riddaren med Sean Connery och Julia Ormond. Han har också spelat mot svenska Lena Olin och medverkat i hennes make Lasse Hallströms filmer Bluffen samt Hachiko – En vän för livet.

Richard Geres kamp för Tibet
Vid sidan av vita duken har Gere också gjort sig känd för sitt stora humanitära engagemang, bland annat genom sin stiftelse The Gere Foundation. Han var också en av grundarna bakom organisationen International Campaign for Tibet som kämpar för mänskliga rättigheter och Tibets självständighet. Han är också känd för sin buddhistiska livsåskådning och sina samarbeten med Dalai Lama.

Den amerikanske skådespelaren var tidigare gift med supermodellen Cindy Crawford mellan åren 1991 och 1995.

2014 började Gere träffa Alejandra Silva, 35, från Spanien, och något år senare visade de för första gången upp sin kärlek i offentligheten. Eftersom Gere bor i USA hade de ett distansförhållande. Nu rapporterar Hola och Daily Mail att paret har sagt ja till varandra!

Richard Gere gifte sig med Alejandra Silva
– De är så bekväma med varandra, har roligt tillsammans och ser fram emot den gemensamma framtiden, har en vän tidigare berättat för People.

Alejandra har en femårig son sedan ett tidigare äktenskap. Hon har själv sagt så här om sin kärlek till Gere:

Jag var lite vilse och saknade ljus i mitt liv, och att möta honom gav mitt liv mening igen. Jag fick en känsla av att någon sträckte sig fram emot mig och visade mig den rätta vägen, har Alejandra tidigare berättat om sin kärlek till skådespelaren, enligt W Magzine.

 

Have your say

Hoppa till verktygsfältet